Hersteldienst voor oldtimers met glasschade in Antwerpen

Wij herstel de ruiten van uw oldtimer bij glasschade in Antwerpen

Wij hebben ruim dertig jaar ervaring met het herstellen van oldtimers met glasschade. Hierbij gaan we zeer zorgvuldig te werk en meestal blijft er niets meer dan een klein litteken over. Natuurlijk erkennen we dat u maar liever de weelde van weleer behoudt, waardoor we steeds tot het uiterste gaan om de zichtbaarheid te beperken. Zo nodig zullen we de voorruit vervangen bij een oldtimer.

Onze hersteldienst voor oldtimers met glasschade strekt zich uit over de volledige provincie Antwerpen. We komen graag bij u langs om vakkundig de glasschade aan te pakken. We vragen u om ons telefonisch te contacteren opdat wij u zo snel mogelijk van dienst kunnen zijn.

Meer info

Geen kosten als u nadien uw autoruit laat vervangen

Herstellen krijgt bij ons nog steeds de voorkeur, maar wel vaker zien we dat oldtimereigenaars vrij angstvallig tegenover herstellingen staan. Een klein litteken kan nu eenmaal een grote impact hebben op zo’n klasbak. Daarom trekken we de betaalde herstelkosten af als u nadien alsnog uw autoruit door ons laat vervangen. Hierdoor loopt u met onze hersteldienst geen enkel risico. Tijdens een telefonisch gesprek lichten we graag het een en ander voor u toe.

Contacteer ons

Voorruit vervangen van oldtimer in Antwerpen

In sommige gevallen is het niet mogelijk of wenselijk om bij uw oldtimer de schade aan het glas te herstellen. In zo’n geval gaan we tot het uiterste om de voorruit te vervangen van uw oldtimer. Veel bedrijven beginnen er niet aan en het is soms nogal een karwei om alsnog een geschikte ruit te vinden, maar bij ons rekent u op een betrouwbaar netwerk. Indien nodig laten we de ruit op maat maken. Hoe dan ook dient u er rekening mee te houden dat wij oldtimerruiten zelden in stock hebben en dat het even kan duren vooraleer wij de bestelling ontvangen. Desondanks trachten we altijd om u zo snel mogelijk verder te helpen.

Als we bij uw oldtimer glasschade herstellen of de voorruit vervangen van een oldtimer, rekent u steeds op dertig jaar garantie.

Klinkt interessant? Bel ons voor meer informatie