Laat uw autoruiten blinderen of verduisteren in Antwerpen

Autoruiten blinderen als ideale privacygarantie

Uw ramen blinderen is een ideale oplossing om van extra privacy in uw wagen te genieten. Daarnaast zorgt ramen tinten ook voor een betere bescherming tegen uv-stralen, wat dan weer positief is wanneer u kinderen of huisdieren op de achterbank heeft zitten. Wij dragen er graag aan bij. Wij kunnen alle autoruiten blinderen, ook van oldtimers, bestelwagens en bedrijfswagens. Ook met het oog op autotuning zullen wij met plezier uw ramen tinten. Gelet op de geldende wetgeving kunnen wij enkel de achterste ramen blinderen en dit in om het even welke kleur en met een maximumreflectiegraad van 15%.

Meer info

Uw ramen tinten als bescherming tegen uv-straling

Wilt u uw ramen blinderen om een betere bescherming te genieten tegen uv-straling? Ook dan zullen wij uw autoruiten blinderen. We gebruiken een speciale folie die nog beter de uv-stralen afweert en brengen dit aan op de achterste zijruiten en de achterruit. De voorste zijruiten en de voorruit mogen we niet blinderen, maar we brengen wel graag een zonneband voor u aan. Wanneer het echter om een wagen gaat die niet op de openbare weg wordt gebracht maar voor hobbydoeleinden wordt gebruikt, blijft alles tot de mogelijkheden behoren.

Autoruiten tinten met levenslange garantie

Wij werken enkel met kwalitatieve materialen en maken bijvoorbeeld gebruik van de folie van Johnson. U heeft steeds de keuze uit verschillende verduisteringsgraden en wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze. We doen dit zowel voor particulieren als voor bedrijven en kennen een levenslange garantie toe wanneer we uw autoruiten blinderen.

Contacteer ons

Wilt u meer privacy in uw wagen of wilt u uw inzittenden beschermen tegen het felle zonlicht?

Bel ons en reken op onze levenslange garantie.