Autoruit herstellen?

A.A. Autoglas Mobile bellen!

Al 30 jaar herstellen wij autoruiten als de beste

Het is snel gebeurd: een sterretje in uw autoruit. Gelukkig is dat ook snel verholpen: Gewoon even A.A. Autoglas Mobile bellen. Gevestigd in Borsbeek, maar dankzij onze mobiele dienst indien nodig ook snel bij u ter plaatse overal in de provincie Antwerpen uw autoruit te herstellen. U kunt bovendien ook terecht in een van onze servicepunten.

autoruit vervangen

Hoe herstellen wij autoruiten?

Hiervoor maken we gebruik van de harsinjectiemethode. De hars wordt met uv-licht uitgehard. Dat neemt slechts 30 minuten tijd in beslag, maar zorgt wel voor een uiterst sterk eindresultaat!

professionele herstellingen autoglas

Een herstelling van uw autoruit krijgt steeds de voorkeur

Wacht niet te lang om uw autoruit te laten herstellen en vermijd een volledig nieuwe autoruit: een sterretje in uw ruit kan bij de kleinste schok of de minste temperatuurschommeling al snel vergroten. Wij trachten eerst uw autoruit te herstellen, met een uitstekende prijs/kwaliteit. Eerdere herstellingskosten aan uw voorruit worden in mindering gebracht op uw eindfactuur. Is een reparatie echt niet meer mogelijk, dan kunnen wij uw autoruit vervangen. Zo kunt u weer snel en veilig de baan op.

Contacteer ons nu

Bel meteen naar A.A. Autoglas Mobile voor een afspraak om uw autoruit te herstellen!