Laat uw autoruit herstellen door A.A. Autoglas Mobile uit Antwerpen

Sterretje in voorruit herstellen in regio Antwerpen

Een sterretje in een voorruit herstellen is niet overbodig omdat het probleem al snel stukken groter wordt. Wij zijn gespecialiseerd in sterretjes in de voorruit te herstellen, op voorwaarde dat het sterretje zich niet tegen de rand bevindt en het kleiner is dan een muntstuk van twee euro. Het blijft wel belangrijk dat u ons zo snel mogelijk belt en niet meer verder rijdt. Iedere schok kan het probleem erger maken, net zoals temperatuurverschillen. Hoe langer u wacht, hoe groter de kans dat u een barst in de voorruit krijgt. En natuurlijk lopen de kosten dan gewoon verder op. Wij komen bij u langs in de provincie Antwerpen en herstellen sterretjes in de voorruit van personenwagens en vrachtwagens.

Meer info

Snelle en professionele herstellingen door A.A. Autoglas Mobile in Borsbeek (Antwerpen)

Wij van A.A. Autoglas Mobile in Borsbeek staan bekend omwille van onze razendsnelle hersteldienst in Antwerpen. We komen snel uw autoruit herstellen en nemen de barst in de voorruit onder handen. In de meeste gevallen kunnen we uw vrachtwagen- of autoruit herstellen terwijl u wacht.

Voor het herstellen van sterretjes of een barst in de voorruit maken we gebruik van de harsinjectiemethode. Met speciale apparatuur injecteren we hars in de voorruit waardoor deze opnieuw zijn originele sterkte terugkrijgt. Het uitvoeren van een harsinjectie is vrijwel onzichtbaar. Het enige wat overblijft is een klein litteken op de plaats waar de barst of het sterretje was.

Herstellen krijgt steeds de voorkeur

Is de barst of het sterretje te groot voor een herstelling? Dan zullen we uw autoruit vervangen. Omdat wij u niet voor moeilijke dilemma’s willen plaatsen, trekken we in dat geval de reeds betaalde herstellingskosten af van de eindfactuur. Op die manier betaalt u enkel voor het vervangen van de autoruit en niet eerst voor de herstellingswerken.

Contacteer ons

Contacteer ons nu

Lees meer over het vervangen van autoruiten door A.A. Autoglas Mobile uit Antwerpen